Personeelsanalyses

Doordat de hoeveelheid gegevens die beschikbaar is voor organisaties snel wordt verspreid, kunnen een juiste interpretatie en bedrijfsbeslissingen op basis van die kennis en een juiste analyse een grote uitdaging zijn.

We benutten onze gegevens op basis van externe marktopportuniteiten, bedreigingen en het concurrentielandschap in combinatie met organisatorische gegevens om bruikbare inzichten met een hoge impact te creëren die risico’s beperken en het besluitvormingsproces in verband met de activiteiten, het personeel en de talenten te versnellen. Organisaties beschikken over enorme opportuniteiten om waarde te creëren en vooruitgang te boeken door grote hoeveelheden personeelsgegevens te verzamelen, analyseren en uitwisselen.

Bedrijfsinformatie

Our unique blend of data mining, analytics, machine learning and industry trends provide transparent analytics and comparative benchmarks that accelerate an effective workforce strategy beyond what’s possible with traditional reporting.

Marktinformatie

Ons marktonderzoekteam combineert de recentste analysetools met officiële overheidsgegevens en externe bronnen met onze knowhow over de industrie en biedt op basis daarvan inzichten in vraag en aanbod, compensatie, veranderingen in de industrie, demografie enz.

Total Workforce Index

Total Workforce Index (TWI) is de enige tool van zijn soort waarmee het relatieve gemak van sourcing, aanwerven en behouden van vaardigheden in concurrerende arbeidsmarkten voor zowel contractwerk als vast werk wereldwijd kan worden geëvalueerd.

 

Oplossingen

Wij helpen organisaties de manier veranderen waarop ze hun personeel rekruteren, managen en ontwikkelen, zodat zij niet alleen vandaag, maar ook morgen het juiste talent in huis hebben. Dankzij de combinatie van onze flexibele en ruime sourcingmogelijkheden met onze knowhow op het vlak van loopbaanmanagement kunnen wij op elk moment van de talent lifecycle geïntegreerde op data gebaseerde totaaloplossingen aanbieden vanaf het moment van de rekrutering over de bijscholing en de ontwikkeling van de medewerkers tot en met het behoud van personeel binnen het bedrijf.

 

PERSONEELSCONSULTANCY

Nooit eerder was er zoveel gebrek aan talent – een situatie die wereldwijd een impact heeft op de productiviteit van bedrijven. De bedrijfs- en de talentstrategie op elkaar afstemmen is van essentieel belang voor wie zijn personeel sneller flexibel wil doen werken en de ervaring van kandidaten wil verbeteren om op die manier het bedrijf nog beter te doen presteren.

 

DOOR DATA GESTUURDE MOGELIJKHEDEN

De manier waarop organisaties werknemers rekruteren, selecteren en ontwikkelen, is momenteel aan het veranderen ten gevolge van een ‘boom’ van technologische innovaties en veranderende verwachtingen van kandidaten. Hoogwaardig talent aanwerven is in die context belangrijker dan ooit als men ook op lange termijn succesvol wil blijven.

 

Hulp nodig bij uw personeelsstrategie?

Transformaties bij bedrijven en tekort aan talent veroorzaken disrupties op de arbeidsmarkt. Wij kunnen u helpen bij uw meest complexe uitdagingen op het vlak van talent- en personeelsmanagement.

       

 

ManpowerGroup® (NYSE: MAN), het toonaangevende wereldwijde bedrijf voor HR-oplossingen, helpt organisaties te transformeren in een snel veranderende wereld van werk, door het talent – dat hen in staat stelt te winnen – te vinden, te beoordelen, te ontwikkelen en te beheren. We ontwikkelen jaarlijks innovatieve oplossingen voor honderdduizenden organisaties, door hen te voorzien van bekwaam talent en tegelijkertijd zinvolle, duurzame werkgelegenheid te vinden voor miljoenen mensen in een breed scala van industrieën en vaardigheden. Onze deskundige merkenfamilie – Manpower®, Experis® en Talent Solutions – creëert aanzienlijk meer waarde voor kandidaten en klanten in 80 landen en gebieden en doet dit al 70 jaar.

© 2020 ManpowerGroup All Rights Reserved.

Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid