Talent Solutions

Door technologische disruptie en een toenemend tekort aan talent wordt een duidelijke omschrijving van de behoefte aan personeel een steeds complexere uitdaging. Organisaties moeten dan ook hun talentstrategieën optimaliseren als ze hun bedrijfsstrategieën succesvol in de praktijk willen omzetten.

 

Personeelsoplossingen die blijven

Wij helpen organisaties de manier veranderen waarop ze hun personeel rekruteren, managen en ontwikkelen, zodat zij niet alleen vandaag, maar ook morgen het juiste talent in huis hebben. Dankzij de combinatie van onze flexibele en ruime sourcingmogelijkheden met onze knowhow op het vlak van loopbaanmanagement kunnen wij op elk moment op data gebaseerde totaaloplossingen aanbieden. Dit is mogelijk vanaf het moment van de rekrutering over de bijscholing en de ontwikkeling van de medewerkers tot en met het behoud van personeel binnen het bedrijf.

Personeelsconsultancy

Leg een stevige op talent gebaseerde fundering voor strategische personeelsinitiatieven om op lange termijn te groeien. Wij bieden een gezamenlijke door inzicht gestuurde benadering, vanaf personeelsplanning tot talentoptimalisering, en implementatie voor bijscholing/omscholing.

Personeelsanalyses

Neem betere door data gestuurde beslissingen over uw talenten, resources en planning en maak dit proces ook duidelijk zichtbaar voor uw personeel. Onze globale kennis van bedrijven en markten levert waardevolle inzichten op voor beslissingen binnen het bedrijf.

Door data gestuurde mogelijkheden

Gezien de snelheid waarmee de verspreiding van personeelsgegevens toeneemt, hebben organisaties een partner nodig die hen kan helpen om de inzichten op de juiste manier te interpreteren. Zo kunnen ze snelle, strategische en toekomstgerichte beslissingen nemen. Door onze mogelijkheden op het vlak van evaluaties en grondige analyses optimaal te benutten, kunnen wij inzicht bieden in talent waarmee het personeel kan worden geoptimaliseerd.

Onze diensten

Onze op maat gemaakte oplossingen voor vast en tijdelijk talent zijn gebaseerd op een holistische benadering, waarmee we klanten helpen om personeel aan te werven, te managen en te ontwikkelen.

 
rpo-logo

Daarom mogen we onszelf dan ook de wereldwijde leider op de markt van uitzendarbeid voor grootschalige en arbeidsintensieve aanwervingsprojecten noemen.

 
tapfin-logo

Onze Managed Services Provider (MSP) werkt samen met toonaangevende organisaties om een geïntegreerde benadering te ontwikkelen, in te voeren en mogelijk te maken waarmee tijdelijk talent overal ter wereld op een efficiënte manier kan worden geanalyseerd en gemanaged.

 
right-management-logo

Ons globale talentmanagementaanbod bestaat onder meer uit outplacement- en loopbaanmanagement en oplossingen om leiderseigenschappen te verbeteren, waarmee organisatorische prestaties kunnen worden versneld en talent kan worden gevormd dat klaar is voor de toekomst.

 

Hulp nodig bij uw personeelsstrategie?

Transformaties bij bedrijven en tekort aan talent veroorzaken disrupties op de arbeidsmarkt. Wij kunnen u helpen bij uw meest complexe uitdagingen op het vlak van talent- en personeelsmanagement.

       

 

ManpowerGroup® (NYSE: MAN), het toonaangevende wereldwijde bedrijf voor HR-oplossingen, helpt organisaties te transformeren in een snel veranderende wereld van werk, door het talent – dat hen in staat stelt te winnen – te vinden, te beoordelen, te ontwikkelen en te beheren. We ontwikkelen jaarlijks innovatieve oplossingen voor honderdduizenden organisaties, door hen te voorzien van bekwaam talent en tegelijkertijd zinvolle, duurzame werkgelegenheid te vinden voor miljoenen mensen in een breed scala van industrieën en vaardigheden. Onze deskundige merkenfamilie – Manpower®, Experis® en Talent Solutions – creëert aanzienlijk meer waarde voor kandidaten en klanten in 80 landen en gebieden en doet dit al 70 jaar.

© 2024 ManpowerGroup All Rights Reserved.

Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | Cookies verklaring