Personeelsconsultancy

Nooit eerder was er zoveel gebrek aan talent – een situatie die wereldwijd een impact heeft op de productiviteit van bedrijven. De bedrijfs- en de talentstrategie op elkaar afstemmen is van essentieel belang voor wie zijn personeel sneller flexibel wil doen werken en de ervaring van kandidaten wil verbeteren om op die manier het bedrijf nog beter te doen presteren.

Naarmate organisaties veranderen, gaan ze op zoek naar één enkele partner en één enkele aanwervingsstrategie ter ondersteuning van de personeelsstrategie en het besluitvormingsproces. Talent Solutions kan uw bedrijf helpen om sneller te groeien door onzekerheden weg te nemen en u te helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te halen. Dit gebeurt onder meer door innovatie in te voeren en een vlottere toegang te bieden tot sterke talenten.

Strategische planning

Wij benutten – vanaf het rekruteringsproces tot de strategische resourceplanning – door data gestuurde inzichten in toekomstige personeelseisen en zorgen er op die manier voor dat uw talentstrategie perfect aansluit op uw bedrijfsstrategie.

 

Optimalisatie van talent

Wij evalueren het ecosysteem van uw partners om ervoor te zorgen dat uw organisatie de juiste talentbronnen benut tegen een optimale prijs. Onze strategische benadering is gebaseerd op data en wordt door experts toegepast.

 

Implementatiediensten

Onze managementoplossingen voor tijdelijk personeel maken gebruik van een grondige door data gestuurde knowhow die een complex proces stroomlijnt op basis van de best verkrijgbare technologie, zodat u de hoogste waarde uit uw investering haalt.

 

Bijscholen/omscholen van talent

Aangezien 63 % van de jobs voor Gen Z nu nog niet bestaat, bieden wij een ruim aanbod van opleidings- en bijscholingsoplossingen aan. Deze oplossingen variëren van online tot persoonlijke trainingen en toonaangevende cursussen die samen met onze klanten worden samengesteld.

 

Oplossingen

Wij helpen organisaties de manier veranderen waarop ze hun personeel aanwerven, managen en ontwikkelen, zodat zij niet alleen vandaag, maar ook morgen het juiste talent in huis hebben. Dankzij de combinatie van de flexibiliteit en de omvang van onze sourcingmogelijkheden met onze knowhow op het vlak van loopbaanmanagement, kunnen wij op elk moment op data gebaseerde totaaloplossingen aanbieden. En dat vanaf het moment van de aanwerving over de bijscholing en de ontwikkeling van de medewerkers tot en met het behoud van personeel binnen het bedrijf.

 

PERSONEELSANALYSES

Aangezien de hoeveelheid gegevens die beschikbaar zijn voor organisaties snel wordt verspreid, kunnen een juiste interpretatie en bedrijfsbeslissingen op basis van die kennis en een juiste analyse een grote uitdaging zijn.

 

DOOR DATA GESTUURDE MOGELIJKHEDEN

De manier waarop organisaties werknemers rekruteren, selecteren en ontwikkelen, is momenteel aan het veranderen ten gevolge van een ‘boom’ van technologische innovaties en veranderende verwachtingen van kandidaten. Hoogwaardig talent aanwerven is in die context belangrijker dan ooit als men ook op lange termijn succesvol wil blijven.

 

Hulp nodig bij uw personeelsstrategie?

Transformaties bij bedrijven en tekort aan talent veroorzaken disrupties op de arbeidsmarkt. Wij kunnen u helpen bij uw meest complexe uitdagingen op het vlak van talent- en personeelsmanagement.

       

 

ManpowerGroup® (NYSE: MAN), het toonaangevende wereldwijde bedrijf voor HR-oplossingen, helpt organisaties te transformeren in een snel veranderende wereld van werk, door het talent – dat hen in staat stelt te winnen – te vinden, te beoordelen, te ontwikkelen en te beheren. We ontwikkelen jaarlijks innovatieve oplossingen voor honderdduizenden organisaties, door hen te voorzien van bekwaam talent en tegelijkertijd zinvolle, duurzame werkgelegenheid te vinden voor miljoenen mensen in een breed scala van industrieën en vaardigheden. Onze deskundige merkenfamilie – Manpower®, Experis® en Talent Solutions – creëert aanzienlijk meer waarde voor kandidaten en klanten in 80 landen en gebieden en doet dit al 70 jaar.

© 2020 ManpowerGroup All Rights Reserved.

Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid