Over ons

Wij helpen organisaties bij het creëren van flexibiliteit en wendbaarheid rond hun talentstrategie en stellen hen zo in staat om de manier waarop zij hun personeel aantrekken, begrijpen, managen en ontwikkelen, te transformeren.

 

Bedrijf en talent op één lijn

Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van klantgerichte, technologische en innovatieve personeelsoplossingen stelt Talent Solutions knowhow ter beschikking gedurende de hele levenscyclus van talent. Om mee te kunnen met snel veranderende markten, moeten organisaties flexibel en wendbaar kunnen werken. Organisaties hebben behoefte aan een betere strategie voor het aantrekken, begrijpen, beheren en ontwikkelen van hun personeel, waarbij ze op verschillende manieren gebruik moeten maken van gegevens en technologie. Door de flexibiliteit van onze aanwervingscapaciteiten te combineren met ons grondig inzicht in loopbaanmanagement en mobiliteit, ondersteunen we de personeelsbehoeften van vandaag en morgen.

 

In het nieuws

Lees onze recentste nieuwsberichten

 

Talent Solutions combineert onze toonaangevende RPO, TAPFIN-MSP en Right Management-totaaloplossingen om organisaties te helpen om hun complexe personeelsbehoeften aan te pakken. Talent Solutions beschikt over een grondige knowhow in de industrie en over inzicht in wat talent verwacht en biedt data gestuurde totaaloplossingen aan tijdens de volledige levenscyclus van talent. Talent Solutions biedt efficiënte oplossingen aan voor talent dat wordt aangetrokken en gerekruteerd alsook het bijscholen, ontwikkelen en behouden van getalenteerd personeel. Hierbij wordt er ingezet op de beste technologie en een uitgebreid inzicht in personeelsmanagement in verschillende landen.

 

Hulp nodig bij uw personeelsstrategie?

Transformaties bij bedrijven en tekort aan talent veroorzaken disrupties op de arbeidsmarkt. Wij kunnen u helpen bij uw meest complexe uitdagingen op het vlak van talent- en personeelsmanagement.

       

 

ManpowerGroup® (NYSE: MAN), het toonaangevende wereldwijde bedrijf voor HR-oplossingen, helpt organisaties te transformeren in een snel veranderende wereld van werk, door het talent – dat hen in staat stelt te winnen – te vinden, te beoordelen, te ontwikkelen en te beheren. We ontwikkelen jaarlijks innovatieve oplossingen voor honderdduizenden organisaties, door hen te voorzien van bekwaam talent en tegelijkertijd zinvolle, duurzame werkgelegenheid te vinden voor miljoenen mensen in een breed scala van industrieën en vaardigheden. Onze deskundige merkenfamilie – Manpower®, Experis® en Talent Solutions – creëert aanzienlijk meer waarde voor kandidaten en klanten in 80 landen en gebieden en doet dit al 70 jaar.

© 2020 ManpowerGroup All Rights Reserved.

Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid