Door data gestuurde mogelijkheden

Wij beschikken over toonaangevende ervaring en kennis over de beste praktijken in de industrie, over compliance met wereldwijd geldende voorschriften en over beproefde methodologieën, die de manier helpen bepalen waarop we onze diensten verlenen.

Onze door data gestuurde mogelijkheden kunnen organisaties helpen om niet langer te reageren op data, maar wel om op basis van de verworven inzichten actie te ondernemen en op feiten gebaseerde beslissingen te nemen. De combinatie van onze evaluatiemogelijkheden en onze knowhow waarmee we een duidelijk zicht hebben op de beschrijvende analyse van onze klant, vormen de basis waarmee we talentstrategieën kunnen transformeren en sneller resultaten kunnen boeken.

 

Gerichte oplossingen

Organisaties moeten hun data aanwenden om bruikbare inzichten te creëren. Doordat we uw huidige organisatorische mogelijkheden en strategische doelstellingen begrijpen, kunnen we oplossingen voorschrijven waarmee we u beter kunnen laten presteren in overeenstemming met bestaande strategische processen.

 

Evaluatie en analyse

Neem sneller slimmere beslissingen door uw personeel juist te evalueren met het oog op toekomstig succes. Onze benadering is gebaseerd op een combinatie van bewezen methodologie en continu evoluerende analysetechnologieën waarmee kritieke inzichten in personeelsmanagement kunnen worden geactiveerd.

 

Oplossingen

Wij helpen organisaties de manier veranderen waarop ze hun personeel rekruteren, managen en ontwikkelen, zodat zij niet alleen vandaag, maar ook morgen het juiste talent in huis hebben. Dankzij de combinatie van onze flexibele en ruime sourcingmogelijkheden met onze knowhow op het vlak van loopbaanmanagement kunnen wij op elk moment op data gebaseerde totaaloplossingen aanbieden vanaf het moment van de rekrutering over de bijscholing en de ontwikkeling van de medewerkers tot en met het behoud van personeel binnen het bedrijf.

 

PERSONEELSCONSULTANCY

Nooit eerder was er zoveel gebrek aan talent – een situatie die wereldwijd een impact heeft op de productiviteit van bedrijven. De bedrijfs- en de talentstrategie op elkaar afstemmen is van essentieel belang voor wie zijn personeel sneller flexibel wil doen werken en de ervaring van kandidaten wil verbeteren om op die manier het bedrijf nog beter te doen presteren.

 

PERSONEELSANALYSES

Aangezien de hoeveelheid gegevens die beschikbaar is voor organisaties snel wordt verspreid, kunnen een juiste interpretatie en bedrijfsbeslissingen op basis van die kennis en een juiste analyse een grote uitdaging zijn.

 

Hulp nodig bij uw personeelsstrategie?

Transformaties bij bedrijven en tekort aan talent veroorzaken disrupties op de arbeidsmarkt. Wij kunnen u helpen bij uw meest complexe uitdagingen op het vlak van talent- en personeelsmanagement.

       

 

ManpowerGroup® (NYSE: MAN), het toonaangevende wereldwijde bedrijf voor HR-oplossingen, helpt organisaties te transformeren in een snel veranderende wereld van werk, door het talent – dat hen in staat stelt te winnen – te vinden, te beoordelen, te ontwikkelen en te beheren. We ontwikkelen jaarlijks innovatieve oplossingen voor honderdduizenden organisaties, door hen te voorzien van bekwaam talent en tegelijkertijd zinvolle, duurzame werkgelegenheid te vinden voor miljoenen mensen in een breed scala van industrieën en vaardigheden. Onze deskundige merkenfamilie – Manpower®, Experis® en Talent Solutions – creëert aanzienlijk meer waarde voor kandidaten en klanten in 80 landen en gebieden en doet dit al 70 jaar.

© 2020 ManpowerGroup All Rights Reserved.

Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid